tiistai 15. tammikuuta 2013

EMM-haaste # 3

                                                       "Epänätti"

Tämän viikon Ei maksa mitään -kortista yritin tehdä omasta "perustyylistäni" poikkeavan. Materiaalit ovat mainoksista ja vasemman reunan lehdet raejuustopurkin kannesta. Tausta on tehty rypistetyistä ja revityistä arpalipuista, joita värjäsin hiukan leimasinmusteilla.

7 kommenttia:

 1. Hauska kortti, olet nähnyt vaivaa sitä tehdessäsi.

  VastaaPoista
 2. Minulle ihailtavinta tässä ovat tausta ryppyineen ja väreineen ja purkin kannen lehdykät, mukavasti hahmoina näkyvät. Tykkään myös hieman epämääräisestä tunnelmasta, jonka tässä koen. Nätti ja jotenkin seesteinen tunnelma silti. Mietin tuota nimeä, totta kyllä, mutta ei siltikään. Vai olisiko se epätavallisen nätti :) :) ? Himpula, että minä aina kirjoitan pitkästi !

  VastaaPoista
 3. hieno on korttisi, tykkään nuista väreistäkin! Ja sinä voitit lohdutudpalkinnon arvauksessa, onnittelut:) Laitatko s.postiini osoitteesi kun muistaakseni olet ollut muuttohommissa jossakin välissä!

  VastaaPoista
 4. Nättihän tämä. Tuo ryppyisyys kiehtoo minua. Näkyy tekemisen jälki.Teksi on nin paikallaan. Hyvä lause.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni ei ole epänätti.Vähän kesti hoksata vasemman reunan lehdet. Rypyt ja repaleet mainioita aina.

  VastaaPoista
 6. Kortissa oleva lause on upee mut kortin nimi ei oikein, minusta korttissa on kauniit värit ja omalla tavallaan viehättävä sommittelu
  Sain eilen ystävänpäivävaihto idean, kun klikkaat mun nimee näet millanen se on

  VastaaPoista
 7. Kiva kortti! Tässä kortissa ei kylläkään ole epäröity yrittää uutta, sillä raejuustopurkin kannesta tehdyt lehdet ovat ainakin minulle ihan uusi juttu.

  VastaaPoista